CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Kay Wilder (nl)


Kategorie: Djs
Styly:

Kay Wilder je bezesporu jedním z posledních slibných členů holandské Djské scény. Ne nadarmo Kaye osobně vyzvala DJská jednička ve světě, podle DJ Magu, Armin van Buuren, aby si zahrál na letošní akci "A State of Trance 500" v Den Bosch, kde Kay Wilder zahrál působivý živý set pro tisíce členů mezinárodní trance rodiny.
V roce 2010 Kay Wilder a Setrise společně pracovali na jejich první tracku "Poetry Clash", který se stal mezinárodně úspěšným za podpory velkých jmén jako Lange, Ernesto a Bastian, Above and Beyond a mnoho dalších. Kayův nejnovější singl "Bringing People Together" vznikl původně jako oficiální hymna pro největší venkovní taneční festival v Holandsku: Dancetour. Track získal ohromný mezinárodní úspěch a je uveden na CD kompilaci Ministry of Sound bývalé světové DJské jedničky Paula Oakenfolda.
Kayova hudba spadá pod široký okruh EDM. Hlavně ovlivněná styly trance, electro a house v kombinaci s lehce popovějšími prvky. Kay je známý svou jedinečnou a unikátní spoluprácí ať už s celou kapelou, houslisty, VJs nebo bicí. Jeho myšlení za hranice všednosti a jeho příspění do nizozemského popového hudebního průmyslu ho vedly k nominaci na prestižní cenu Frisian Popmusic 2010.
Kay Wilder je populárním DJem na mnoha velkých akcích v Nizozemí, jako např.: Beach Club ( předtím Bloemendaal aan Zee ), the High Contrast Night, Club Noa (zvolený nejlepším klubem Nizozemí) a Dancetour festivaly. V roce 2010 začal Kay svou mezinárodní kariéru v zemích celé Evropy a svůj český debut měl na akci EXPECTATION v pražském klubu Touster.
Na konci léta byl na jedinečném turné v Afgánistánu. Kde byl prvním a jediným umělcem, který hrál na exkluzivní show pro více než 3000 členů jednotek ISAF na letišti v Kandaharu.

www.kaywilder.nl/





Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO