CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Lintu


Kategorie: Djs
Styly:

Co si lze představit pod názvem dj LINTU? Ve finském překladu LINTU znamená pták, odpovídá to i ve stylu jejího hraní - volný a nikdy nevíte kam vás vítr zavane a co přinese.

Počátky jejího djingu sahají do roku 2010, kde začíná pronikat do undergroundové scény, ne jako posluchač, ale kupuje první desky a začíná zkoušet. Jako správný dj začíná na gramofonech. Její první hudební styl se stává HAPPY-TEKNO. Několik let se v domácím prostředí učí první mixy. Ze začátku vystupuje spíše na undergroundovějších, sound systémových akcích.

Od založení ULTIMA CREW se stává nedílnou součástí a rozšiřuje hudební styl o DRUM AND BASS, kupuje první vynily.DnB ji natolik pohltí, kde od roku 2013 poprvé vystupuje se svým DnB vynilovým setem. Vývoj jde dál a s pořízením CDJs i ona přesedlá z vynilů na digitální formu djingu.

Její vytříbený výběr tracků se opírá o subžánry mainstreamu a neurofunku. Mezi její nejoblíbenější producenty patří: Sigma, Prototypes, Tantrum Desire, Calyx & Teebee, Pythius, Emperor, Mefjus a mnoho dalších.

Zahrála si po boku snad všech nejvýznamnějších českých Djs a světoznámých producentů jako A-Cray, B-Complex, Dub Zero, Forbidden Society, Hybris, Madface, Prolix, Pythius, Rido, Symplex.

Drží se jednoduchého: "Na nic si nehrajem, ale pro vás hrajem." (Indy & Wich)

www.facebook.com/lintu.ultimacrew/ 
 



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO