CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ D:Leet


Kategorie: Djs
Styly: , d'n'b

Plzeňský rodák, vlastním jménem Lukáš Duchoň, věnující se oblasti jungle/dnb od svých mladých let, avšak rozhodnutí realizovat se ve světě DJingu učinil koncem roku 2015. Premiéra zůstala v rodném městě, kde dodnes působí po boku stále známějšího projektu Drum Session, která již hostila několik světoznámých jmen jako Chris.su, Phentix, DLR, Gusto, Hybris.

Jeho působnost dlouho nezůstala pouze v Plzni, ale i vzhledem ke krátké působnosti na scéně zavítal do předních českých klubů jako Cross club, Storm club, Akropolis, Uhelna a neustále přibírá nové zkušenosti hraním po republice.

Prošel si evolucí všemi sub-žánry drum and bassu, v poslední době je jeho srdci nejbližší spojení rollerovější selekce s junglem a opozičně pak liquidová či deepová selekce. Za roky nepřetržitého poslechu a obohacování jeho rozhledu nasbíral velké množství hudby širokého portfolia a tak na každou další příležitost staví individuální playlist.

Momentálně působí také jako influencer švédské módní značky Cheap Monday, této pocty se mu dostalo již v první polovině roku 2016 a od té doby hrdě reprezentuje jejich styl.

www.facebook.com/DleetCZ/ 



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO