CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Jakub Mildner (MFS-Flesh Berlin / SpaceWerks Records)


Kategorie: Djs
Styly: , electronica

Jakub se k vystupování poprvé dostal roku 1999, kdy se svými kamárady začal pořádat studentské akce. Záhy na to si ho hudba získala natolik, že se jí rozhodl věnovat většinu svého volného času.
Již od počátku svého působení na hudební scéně Jakub nebyl jen pouhým konzumentem hudby, ale aktivně se věnoval také vlastní produkci. Setů nabitých energií si poprvé všiml Dj John Gibbons a rozhodl se je zařadit do svého hudebního pořadu na nejúspěšnějším irském rádiu Spin. Jakubovi se tím otevřely dveře do světa taneční hudby. Po singlu ,,Just Music'' následovaly singly ,,Avalanche'' , ,,Different World'' a spolupráce s Corvinem Dalekem a Klangem, kteří tyto songy zařadili na mixovanou kompilaci k mexickému festivalu TOLTECNICA.
Rok 2004 byl důležitým bodem v Jakubově kariéře. Podařilo se mu získat rezidenturu v klubu Noise v USA, kde dostal šanci hrát a pořádat koncerty, které si navštěvníci klubu díky jejich energičnosti a neopakovatelné atmosféře brzy oblíbili . Toho si samozřejmě nemohly nevšimnout i ostatní kluby a Jakub obdržel pozváni zahrát si v klubech v Kanadě, Francii, Irsku, Německu, Anglii,Polsku, Kolumbii a Německu.
Od roku 2006 je Jakub zastupován Berlínským labelem MFS-Flesh vedeným Markem Reederem.
V roce 2007 Jakub vydává svůj singl ,,Escalade'' na Kolumbijském labelu Techcial Deejays Recordings a připravuje vydání nového singlu tentokrát prozměnu na labelu polském.
V současné době Jakub dokončuje své debutové synthpopové album s pracovním názvem „ONE“ a i nadále se věnuje práci na projektu The Storm Brothers společně s jeho kamarádem Pietrem.

www.facebook.com/jakubmildnerofficial


jakubmildner.com/




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO