CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ HOLLEN (it)


Kategorie: Djs
Styly:

Tepve dvacetišestiletý Aniello Federico aka Hollen odstartoval svou kariéru již ve čtrnácti letech. Ve svém věku byl velmi ovlivněn soundem předních světových producentů, mezi které patří například Dubfire, Nic Fanciulli, Richie Hawtin nebo Marco Carola. Po několika letech se začíná představovat po klubech ve své rodné Itálii a dostává šanci vystupovat po boku jmen typu Josh Wink, Mikael nebo Rino Cerrone.

Kromě celé řady vystoupení se Aniello začal intenzivně věnovat vlastní produkci a úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat. Jeho tracky se objevily na věhlasných labelech jako jsou Kling Klong, Toolroom, Bla Bla, Agile či Bitten, obsazovaly přední příčky hitparád a byly supportovány jeho idoly – Marcem Carolou, Loco Dicem, Dubfirem a spoustou dalších.

Za nedlouho startuje svůj vlastní label s názvem Prospect Records, který opět sklízí spoustu pozitivních ohlasů na světové elektronické scéně. Na prvním EP tohoto labelu se objevuje velmi úspěšný track Pin Puk s remixem od Tonyho Dee a Hollen v rámci tohoto vydavatelství navazuje spolupráci se známými umělci z celého světa.

V uplynulých dvou letech cestuje se svým recordbagem na festivaly a parites po zeměkouli a jeho popularita stoupá vzůru. Za své mluví i 32. místo v anketě serveru Resident Advisor.



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO