CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DNB Fever Crew


Kategorie: Djs
Styly: , drum´n´bass


DNB Fever je projekt, který v současnosti sdružuje sedmero mladých umělců, jejichž společným tématem je hudební produkce, pořadatelská činnost a především chuť přinášet nové věci. Projekt vznikl v polovině roku 2008 se záměrem vytvořit alternativu na drumandbassové klubové scéně v Praze a od té doby se vyvíjí a rozšiřuje své pole působnosti. Současné osmero DJs a producentů, kteří se věnují hudbě v její nejrozmanitější podobě, má na svědomí sérii pravidelných parties s vysokou návštěvností.

DNB Fever Crew tvoří DJs Stantha, Vorel, Eska, Pe:te, Ozone, Wave (Vex & Waclosh) a supporter Vilda.

Více info najdete např. na Facebooku: www.facebook.com/pages/DNB-FEVER/146877345243

A teď jednotliví DJs:


DJ Stantha

S gramofony se poprvé setkává někdy v polovině roku 2006. S kamarádem začínají jakožto Tekka djs. Získali vlastní rezidentní noc v pražském o2 baru. Po nějakém čase se Tekka djs rozpadli, shodou okolností v té době poznavá dje Sayuze, se kterým společně pořádají novou noc Rollingbass. Zhruba čtyři měsíce na to založili stejnojmennou crew. Na Rollingbass zvou přední české DJs (ImCyber, Reverb, Beast67 atd.) a mejdany pořádají v různých pražských klubech (Bordo, Matrix, Bunkr Parukářka). Některé parties proběhly i se zahraniční účastí (Crossfire, Craggz, Dub Tao...). V polovině roku 2008 z osobních důvodů z Rollingbass crew odchází.
V součastné době pořádá pod hlavičkou DnB Fever crew rezidentí noc Culture Shock v pražském klubu Chapeau Rouge.Kam zvou přední světový producenty(Commix,Spectrasoul,Total  Science,Phace…)Během své djské kariéry měl možnost zahrát si po boku djs jako Shy FX,Commix,Calibre,Marcus Intalex,Spectrasoul,Total Science.Teebee, Black Sun Empire, Aphrodite, Limewax, Crossfire, Benny Page,Subterra,Survival Craggz… a hrál v různých klubech po celé České republice na Slovensku,Německu a také Holandsku

www.facebook.com/pages/Stantha/185188258198858


DJ Vorel

Vlastním jménem Tomáš Vorel, je drumandbassový DJ a promotér původem z Prahy. Ke gramcům se poprvé postavil v roce 2007, kdy s DJ Blue4em dali dohromady finance a koupili první gramce. Po roce rozkoukávání přišlo na řadu první „veřejné hraní“ v klubu Wakata a s ním založení projektu Black Mesa (Blue4 & Vorel). Záhy poté měla dvojice na svědomí dlouhou sérii pravidelných seancí právě ve Wakatě, které se pod názvem Black Mesa Research Facility těšili dlouhodobě příjemné návštěvnosti a dobré atmosféře.

V roce 2008 potkal Vorel DJ Stanthu a téhož roku spolu založili projekt DNB Fever. Tito dva stihli pod taktovkou vlastní značky za necelé 2 roky uspořádat nespočet relativně úspěšných mejdanů, které vyústili v Survivalovu návštěvu pražského Matrixu v rámci oficiální tour k jeho debutovému stejnojmennému albu v dubnu roku 2009. Poté dvojice přesídlila do pražského klubu Chapeau Rouge, kde od listopadu roku 2009 pořádá multižánrovou akci Culture Shock, jejíž důraz na drumandbass se zasloužil o vystoupení jmén jako B-Complex, June Miller, Commix, Total Science, SpectraSoul a Phace a letos se zajistil nominaci na Czech Drumanbass Awards v kategorii párty roku. DNB Fever crew v současnosti sestává z DJs Ozone, Panorama, M.Pete, Eska, Wave (Waclosh & Vex), Stantha a Vorel a pravidelně vystupuje po celé české ČR.

Drumandbassový vývoj DJ Vorla prodělal mnohé zásadní převraty a v současnosti se usadil na preferenci subžánrů neurofunk, liquid funk a deep a víceméně jejich kombinaci. Své sety se Vorel snaží komponovat živě a pestře, kombinuje dlouhé prolínání s rychlími mixy, avšak rozhodujícím měřítkem je vždy účel daného mixu.

www.facebook.com/pages/Vorel/187929004592115


DJ Eska

Hraje od léta roku 2006, kdy se dostal k levným plastovým Numarkum za pár kaček. Po téměř roce non-stop trénování doma vylezl ven a přes kamarády se dostal k Sonic Sound Systemu. Společně s nimi dělá party až do dubna 2010, kdy se se Sonic Soundem rozchazí a stavá se členem DNBFever.cz. Bylo v tom i jisté rozšíření svého záběru i na deep a liquid, a konkrétně deepu se věnuje poslední dobou nejvíce. Ale když jde o party, rozhodně umí vytáhnout i tanečnější věci. A spectrum dnb, které hraje je opravdu široké. Mužeme ho slyšet hrát věci od producentů jako jsou Hazard, Callide, Benny Page, Limewax, Current Value, Bad Company, Calibre, Rockwell, dBridge, Lenzman atd.. V roce 2008 byl vyhlášen jako 3.talent roku na v anketě Czech Drumandbass Awards. INFO: ESKA na grilu - http://www.drumandbass.cz/news/detail/3576-na-grilu-eska.html interwiev na shadowboxu - http://www.shadowbox.cz/press/2009-02-18/7083/eska-hazard-je-pro-me-top.html

www.myspace.com/eskacko


DJ Ozone

Zakladatel a propagátor projektu Poison Apple, člen pražského seskupení DnB Fever, letitý organizátor společensko-zábavných akcí a především zkušený DJ.

Historie a počátky jeho aktivit sahájí až do roku 2000. V roce 2002 založili s přáteli malý tekkno-dnb soundsystém RMS. Brzy na to se RMS spojili se zajetým pražským tekkno soundsystémem Tsunami. Po více než roce legálních a ilegálních akcí /kaleb/ napříč ČR ho kouzlo tekkna opustilo.

Chvilková spolupráce s olomouckým crew UHV ho posunula blíže k DJingu, ale stále ho nenaplňovala. Díky přátelství a zdravému přístupu mu bylo posléze nabídnuto členství v legendární bandě Eastek /Wintermute, Phakey, Kauer, Jooky, MKS/ v roce 2006-2007. Od té doby se naplno věnoval DJingu a organizování večerů s Eastek crew.

V roce 2008 se stává sólo DJem a pod svou značkou Poison Apple začíná hrát po celé České republice. Nyní je aktivní člen projektu Poison Apple a DnB Fever Crew.

Kvalita a kreativita tohoto individualisty pečetí hraní na dnb festivalu Let It Roll 2009, legendárním Techstep Open Airu, Basshysterii, Hrachovce, akcích jako jsou Bassdetonation, Bassinfection, Culture Shock, Smash&Grab It!, nezapomenutelných večerů Eastek Planet Breakz ajn. Jeho oblibou jsou stále tvrdší odnože drumandbassu jako je neurofunk, darkside či techstep s prvky techna. Poslední dobou se ale nejraději zaměřuje na deepovo-minimálový drumandbass, breakbeat a experimentální odnože elektronické scény.

Účinkoval na prestižních akcích, kde zahráli např. jména jako je: Andy C, Bad Company, LTJ Bukem, Ed Rush, Optical, Chase & Status, Noisia, Hedj, Audio, Congo Natty, Cyantific, Commix, Calyx, Spectrasoul, Temper D, Black Sun Empire, Ray Keith, N-Phonix, Metrik, Robot Death Squad, Blal, Felon, Rips, Maddog, Frenchi, Grooveside Project Live, B-Complex, Hybris, Skeptical aj.

www.facebook.com/djozonedj

Wave

www.facebook.com/pages/WAVE/164020670323092


Pe:Te


www.myspace.com/mpetecz
soundcloud.com/petecz



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO