CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Vorel


Kategorie: Djs
Styly:


Vlastním jménem Tomáš Vorel, je drumandbassový DJ a promotér původem z Prahy. Ke gramcům se poprvé postavil v roce 2007, kdy s DJ Blue4em dali dohromady finance a koupili první gramce. Po roce rozkoukávání přišlo na řadu první „veřejné hraní“ v klubu Wakata a s ním založení projektu Black Mesa (Blue4 & Vorel). Záhy poté měla dvojice na svědomí dlouhou sérii pravidelných seancí právě ve Wakatě, které se pod názvem Black Mesa Research Facility těšili dlouhodobě příjemné návštěvnosti a dobré atmosféře.

V roce 2008 potkal Vorel DJ Stanthu a téhož roku spolu založili projekt DNB Fever. Tito dva stihli pod taktovkou vlastní značky za necelé 2 roky uspořádat nespočet relativně úspěšných mejdanů, které vyústili v Survivalovu návštěvu pražského Matrixu v rámci oficiální tour k jeho debutovému stejnojmennému albu v dubnu roku 2009. Poté dvojice přesídlila do pražského klubu Chapeau Rouge, kde od listopadu roku 2009 pořádá multižánrovou akci Culture Shock, jejíž důraz na drumandbass se zasloužil o vystoupení jmén jako B-Complex, June Miller, Commix, Total Science, SpectraSoul a Phace a letos se zajistil nominaci na Czech Drumanbass Awards v kategorii párty roku. DNB Fever crew v současnosti sestává z DJs Ozone, Panorama, M.Pete, Eska, Wave (Waclosh & Vex), Stantha a Vorel a pravidelně vystupuje po celé české ČR.

Drumandbassový vývoj DJ Vorla prodělal mnohé zásadní převraty a v současnosti se usadil na preferenci subžánrů neurofunk, liquid funk a deep a víceméně jejich kombinaci. Své sety se Vorel snaží komponovat živě a pestře, kombinuje dlouhé prolínání s rychlími mixy, avšak rozhodujícím měřítkem je vždy účel daného mixu.

www.facebook.com/pages/Vorel/187929004592115



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO