CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Dail Manene


Kategorie: Djs
Styly: , funky house

Původem pochází z Vídně. K hraní pro širší publikum se vůbec poprvé dostává již v devíti letech! Krátce poté zjišťuje že se dají do sebe různé písničky mixovat, a hned nato se o to pokouší. V počátcích hlavně komerční house, ale postupem času se jeho hudební vkus a zaměření posunuje směrem k electro house, čehoz se drží následující tři roky. Nakonec začali převažovat sympatie pro funky house a tech house které hraje nejčastěji i dnes.

Na jaře roku 2010 dostává poprvé příležitost vystoupit jako DJ před větším počtem lidí v legendárním klubu Štvanice. Jeho vystoupení slavilo úspěch, zaujalo ty správné lidi a hned dostal
další šance pro budoucí angažmá. První pravidelné nabídky přichází z klubu Prdel, kde dodnes příležitostně vystupuje. Dalši zajímavá nabídka přišla z Beerfactory na Václavském náměstí kde od té doby hraje pravidelně každý pátek. Mnoho akcí odehrál v klubu Lávka u Karlova mostu, kde i v dnešní době rád vystupuje. Jedním z jeho nezapomenutelných zážitků bylo hraní v srdci věhlasné Ostravské ulici Stodolní v klubech Le Bazar, Barvy, a přímo na ulici pod širým nebem. Velkou zkušeností se stala možnost si zahrát ve dvou z nejznámnějších pražských klubech Mecca a Fragola Project. Dnes ho můžeme často slyšet ve společnosti jeho kamaráda DJe Delmara.
DJ Dail Manene je i součástí projektu Czech Tecktonik Club se kterým objiždí různé místa po České republice a zde hraje převážně v rytmech Electro Housu. Od začátku roku 2011 se dal dohromady s DJ/Party agenturou T2P (Time to Play) http://www.t2p.cz/ s jejíž spoluprácí je velice spokojen.

Zahrál si v klubech: Mecca, Fragola Project, Silwer Café, Coco café, Venue (ex Kostel), Retro Music Hall, Lávka, Havana Club, Očko music club, Prdel a mnoho dalších...

www.djmanene.cz/



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO