CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Deejay Slovak


Kategorie: Djs
Styly:

DEEJAY SLOVAK / ex Dj Rudoff / - vlastním jménem Rudolf Svat se na taneční scéně pohybuje již řadu let. Nejdříve jako clubber, který se živě zajímal o djing, taneční hudbu a její vývoj. Samotnému Djingu se aktivně věnuje od roku 2004, kdy se přestěhoval do Prahy.

Postupně začínal hrát jako host v barech a menších klubech jako jsou : Leclan, Backdoors, Chteau a Joe Cafe a na různých soukromých akcích, kde se seznámil s místní taneční scénou. Jeho aktivní přístup k hraní a ke klubové scéne neunikly pozornosti promotérů a ve svém zatím nejúspěšnějším roce
- 2009 dostává nabídky na hraní v nejlepších pražských klubech jako jsou Mecca, Duplex a Sasazu - ve kterém je od července 2009 rezidentním DJem.

Nemá jediný vyhraněný hudební styl - výběr hudby přizpůsobuje charakteru akce. Je to buď klubový funky, happy, hit a energy house nebo směs aktuálního progressive, tech house a minimal soundu. Od své první akce na které hrál, je základem jeho hraní technika mixování, kontakt s publikem a výběr tracků k vytvoření té nejlepší možné atmosféry! Od svého prvního hraní má jasno i ve své hudební myšlence, která se časem přirozeně vyvíjí ! Postupem času si uvědomuje fakt, že úspěšné hraní na větších a výynamějsích akcích dokáže tuto myšlenku prezentovat více lidem a posunout dál, dosáhnout toho je ale možně jedině dlouhodobým, vytrvalým, aktivním a pozitivním přístupem v rámci celé clubové scény a prací na sobě samém !

Jeho zatím největším úspěchem bylo hraní po boku
Dj Tiesta v O2 Areně (září 2009), kde měl závěrečný set po kterém oficiálně vystupuje pod jménem DEEJAY SLOVAK.
Podzim 2009 přinesl hraní na dalších významných akcích jako například : Groove Armada, Kosheen, Lilly Alen, Robbie Rivera party, oficiální večer ELLE STYLE AWARDS a také party k ELLE STYLE AWARDS. Novou zkušeností byla příprava a výběr hudby k finálovému večeru IMISS 2009.

Od ledna 2010 startuje v nejlepším českém clubu SaSazu svojí rezidentní noc - SLOVAK and friends party s prvním hostem DJane FLOWER. Dále pokračuje v rezidenci v pražském Ku Baru, hostuje na dalších clubových akcích a radio show po celé Praze jako i v dalších clubech po celé České a Slovenské republice a pracuje na nových promoterských djských a produkčních projektech.

Jaro a léto 2010 se neslo ve znamení festivalů a nových clubových akcí, jako například hraní na festivalu Oxygen 2010, hraní ve vyprodaném Libereckém clubu Ďábelská huť, Steamparty v Pražské RADOSTI FX, prázdninové páteční večery v Sasazu Imperial Lounge, speciální deep housové sety v SASAZU RESTAURANT, rezidentní noci v galerii Central Station, clubu Havanna a clubu Prdel.

V rezidentních akcích pokračuje i v nové clubové sezóně, na podzim roku 2010. Rezidentně vystupuje v clubu Studio 54, Havana, Ku baru, Prdel a Touster kde pořádá pravidelné večírky a různé warmup partys. Na rezidentní akce si zve pravidelně známe postavy pražské clubové scény a mimo toho dáva prostor prosadit se mladým talentovaným djům. Dále úzce spolupracuje ze Slovenskou promotérskou agenturou Expert Media která již několik let úspěšně pořádá ty nejlepší clubové akce. Výsledkem této spoluprace jsou vyprodané akce jako SEXY SOUND s DJane FLOWER a GLAMOUR night, a další hraní v clubech v rodných Košicích a na Slovensku.
Od února 2011 se take vice aktivně věnuje produkci jako produkční manager v známen pražském KU BARU !




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO