CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Kristee


Kategorie: Djs
Styly: , tech house

Kristee je 21letá DJka, která se věnuje hraní od roku 2007. Od mala se zajímala o hudbu a jako teenager jezdila na koncerty svých oblíbených interpretů. Vyrostla na jménech jako Cypress Hill, Nas, Wu-Tang Clan nebo Brand Nubian.

V roce 2005 navštívila finále DJské soutěže ITF v Praze, což ji velmi ovlivnilo a začala o djing zajímat. Zájem ji neopustil a tak si koupila svůj první levný set-up a odehrála první párty v klubu Event v rodném Hradci Králové. Následně začala pořádat své vlastní parties s názvem Cocktail, kam si zvala ty nejlepší urban a turntable DJs z ČR.

Postupným vývojem se přesunula k elektronické hudbě. Její mixy jsou směsí tech house, electro house s prvky garage a rapu, ale vše záleží na momentální náladě a lidech v klubu. Její sety jsou nejen přehlídkou kvalitní muziky, dokáže zaujmout i svým precizním stylem mixování, které je velmi dynamické a z její živé performance dělá zajímavou hudební koláž. Kristee měla vlastního pořad Speed Up na rádiu Spin, zaměřený na rychlejší aktuální klubovou hudbu.

Hrála v klubech a festivalech po celé České republice a na Slovensku (Praha, Brno, Bratislava, Plzeň, Hradec Králové, Pardubice, České Budějovice, Karlovy Vary, Jihlava, Liberec…). Například Radost FX, Roxy, Fléda, Karlovy Lázně, Fashion (SK) a spousta dalších. Z festivalů například Creamfields, Pohoda (SK) a jiné.

www.djkristee.com/



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO