CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Hozzy


Kategorie: Djs
Styly: , house

DJ HOZZY

se na české taneční scéně pohybuje již hezkou řádku let, ale za gramofony se poprvé postavil v roce 2002. Kupuje si vlastní gramofony a poprvé bez jakýchkoli znalostí zkouší hrát.
Postupem času sbírá potřebné rady a informace, a díky intenzivnímu tréninku a nadšení
zdokonaluje svou techniku mixování, kterou již po mnoha zkušenostech dokázal dovést téměř k dokonalosti. Z počátku začínal hrát na menších soukromých akcích jako jejich support. Později se seznamuje s dalšími djs, kteří mu poskytnou v roce 2004 možnost si poprvé zahrát na velké aparatuře před publikem. V tomto roce také nahrává své první demo, které mu zajistilo v lednu 2005 první velké hraní v nejznámějším klubu V Praze, a to přímo na jeho nejoblíbenější noci Climax v ROXY. Rok 2005 se stal zlomovým v jeho hraní a přicházejí další nabídky. Za největší nabídky hraní si Hozzy považuje rezidenci v legedárním after klubu Studio54 a rezidenci v klubu Staré lázně v Kolíně, kde si poprvé zahrál vedle celosvětových djs, jako jsou Eric Sneo, Moquai, CJ Bolland, Felipe a s nejznámějšími djs v ČR jako jsou djs Orbith, Lucca, Ladida,Chris Sadler, Michael Burian a další. V tomto roce také hraje na svém prvním festivalu Summer of love. V roce 2006 získává další rezidenci v klubu Pekelnej Bar, ve kterém pod názvem noci FEEL THE VIBE, představuje svůj projekt 2FUNKBROTHERS djs. Noc si postupně získala velký ohlas a v současné době patří mezi nejlepší party tohoto klubu.

V roce 2007 se začíná zajímat o tvorbu vlastní hudby. Zajímavost přešla v nadšení a tvorba vlastní produkce u něj převládá nad vším ostatním. V roce 2008 a 2009 produkuje první vlastní tracky a k tomu i bootlegy jeho oblíbených 80 let.

V současné době můžete dj Hozzyho slyšet v mnoha klubech po Praze i mimo ni.
Dj Hozzy svůj styl hledat dlouho nemusel. Značně ovlivněn známým djem Chrisem Sadlerem, kterého pečlivě sledoval a poslouchal na jeho party, mu k srdci nejvíc přilehl filtr pumping house. Snaží si kupovat muziku, která má v sobě spoustu energie a dokáže pobavit publikum.
Stejným způsobem se snaží prezentovat i při hraní. Mezi jeho nejoblíbenejší interprety patří hlavně francoužští a američtí producenti a djs, jako jsou Antoine Clamaran, Dj Flex, Robbie Rivera, Hatiras, DJ DLG, DJ Dan, Richard F, či Bryan Cox.[/b]



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO