CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Dj Frequento (de)


Kategorie: Djs
Styly: , funky , groove

FREQUENTO

Zakladatel labelu SUNSETSOUL a především vynikající Dj,se za gramofony pohybuje již od roku 1998,kdy se jako  Dj a organizátor připojí k organizaci Phono Tone,u které měl možnost si zahrát po boku takových jmen jako jsou-Jazzanova, Nuspirit Helsinki, Terrence Parker, Alex Kid, Llorca a Parov Stellar
V roce 2002 společně s Splendorem, Bondem a Da Wieselem založí seskupení SUNSETSOUL,pod jehož hlavičkou pořádají v rodném Lipsku večírky a představují zdejšímu publiku funk,soul,rare grooves,latin,nu jazz a hiphop a liquid funk v jednom celovečerním balení,kdy někteří návštěvníci těchto akcí nechápali co to tam ten blázen za tím mixákem pouští...
V roce 2006 mají rezidentní večery v Německých klubech Moritzbastei, PolyesterClub, Chillum, Staubsauger a VictorJara se zahraničními hosty Smoove,Marc Hype a Jim Dunloop, Tal M. Klein, Goodgroove collective a další.
V roce 2007 startují svou radio show Deep Drops na radiu  Blue,představující ty nejzajímavější protagonisty a Djs z celého světa.
Díky kontaktům a úspěšným rezidentním akcím Frequento navštíví Austrálii,kde v těch nejlepších Sidneyských klubech (Beach Rd Hotel Bondi, Tilbury Hotel, Mocean Bondi, Ceruti's Manly, Arthouse Sydney and a UTS Sydney)hraje s takovými jmény jako jsou:Dj Regal (Wiseguys), Nickodemus, Marc Hype & Jim Dunloop, Rephrase and Cookin On 3 Burners a další.O tom že je vynikající Dj svědčí i pozvání aby zahrál v nejlepším elektronickém rádiu v Sydney-FBI Radio.
Po návratu do rodného Lipska zakládá  label SUNSETSOUL,který se specializuje na hip hop,jazzy,funk a latin muziku a vydává  Da Wieselův skvělý počin SHOTGUN EP .Dále spolupracuje s lidmi jako jsou Basement Freaks,Quasamodo,Valique a Goodgroove collective.
V dnešní době se Frequento plně věnuje svému labelu a djingu




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO