CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJane Funktopus


Kategorie: Djs
Styly: , progressive house

DJce Katie (vlastním jménem Kateřině Böhmové) je teprve 24 let, ale za svou relativně krátkou kariéru si už stačila zahrát ve známých klubech jako jsou Roxy, Mecca, Le Clan, Studio 54, Duplex, Ministry Of Fun (SK), Chateau L‘Enfer Rouge, Houseboat u Bukanýra, Vertigo nebo Pekelnej bar.
Kouzlo mixování objevila v roce 2005, kdy ji za gramofony přivedl DJ Hozzy. Získala tak cenné rady a po několika měsíčním tréninku a pilování techniky začíná hrát na menších parties, mezi které patří i narozeninová edice s názvem Fullthrottle, kde pravidelně hrají také Chris Sadler nebo E-lite.
Konečně také nachází styl, který jí nejvíc sedí- energický progressive house.
Vášeň pro hudbu DJ Katie zůstala dodnes a nutno dodat, že je to z jejího hraní znát. Během svých vystoupení dokáže vytvořit dokonalou atmosféru a díky svému aktivnímu přístupu k setu umí předat své nadšení ze hry širokému publiku a lehce ho tak strhnout na svou stranu.
Můžete se o tom přesvědčit sami- každý měsíc hraje pravidelně v pražských klubech jako jsou LeClan či Pekelnej bar, ale také na nejrůznějších parties po celé ČR.
(více info také na ww.myspace.com/djanekatie).
V současné době se vedle hraní začíná věnovat i produkování vlastního materiálu. Vzhledem k její cílevědomosti a odhodlání se máme určitě na co těšit.



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO