CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Alexkid (fr/Cadenza/Get Physical)


Kategorie: Djs
Styly:

Pařížský producent, remixér a Dj Alexkid se dostal k muzice v 90.letech. Jeho pestrou kariéru odstartoval Laurent Garnier, když se rozhodl vydat Alexovi jeho první album “Playground”(1997) na známém, dnes už ex-labelu, “F-Communication”. Brzy na to se Alexkid dostal do popředí tohoto legendárního labelu a začal vydavát tracky a remixy po boku takových hvězd jako jsou Mr. Oizo a St.Germain. V této době dělá Alex různé odnože elektronické hudby - od Drum and Bass po Electro, Acid house či Downtempo a spolupracuje například s rakouským Dorfmeisterem. V roce 2003 vydává Alexkid svůj zatim asi největší hit “Come with Me”. Tento track byl licensován na řadu kompilací a mnohokrát zremixován například producenty jako Brett Johnson nebo Tiga.

Díky singlu “Come with Me” a následujícímu albu “Mint” začíná Alex cestovat a hrát na známých festivalech po celém světě . Brzy na to se jako remixér podepisuje pod taková jména jako Damian Lazarus a George Michael.
V roce 2007 dostává Alex rezidentní noc v klubu Water-Gate a stěhuje se s celou rodinou do Berlína. V roce 2009 začíná Alexkid spolupracovat s M.a.n.d.y a labely jako Cadenza, Rekids, NRK. A aby toho nebylo málo tak se Alex také podílí se na výrobě softwaru a plugin pro firmu Ableton Live.

www.alexkid.com



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO