CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Anakin


Kategorie: Djs
Styly: , d'n'b

Drumandbass se k Anakinovi poprvé dostal někdy v roce 1997 v podobě kompilace "Atmospheric Drumandbass". Líbil se mu synkopický beat a scifi zvuky, zařadil ho do škatulky "občas poslechnu" a víc neřešil. Až o cca rok později se u Turnova pořádal menší openair, kde kromě tehdy povinných housových djs hráli také (tenkrát začinající) IM Cyber a Suki. Tam zjistil, že ho baví poskakovat na rychlý zlomený beat víc, než na cokoliv jiného a začal shánět první cdčka a informace. Navštívil několik dalších mejdanů, na kterých si oblíbil hlavně zvuk Renegade Hardware a spol. a když si pak brácha (Sweg) s kámošem (Starks) pořídili gramce, zkusil koupit pár desek a trénovat.

První hraní přišlo nečekaně rychle - asi po 3 měsících v dnes již neexistujícím turnovském klubu Peklo. Sám na to vzpomíná slovy: "musela to být hrůza"; nicméně spolu se Swegem, Vibezoomem a Starksem začal objíždět okolní kluby a získávat zkušenosti.

V roce 2002 uspořádal se Swegem v turnovském Starém kině party Cinematique s několika zahraničními hosty. Na něj navazovala série menších, ale o to rozjetějších mejdanů, na kterých se vystřídala jména jako např. Koogi, Im Cyber, Philip TBC, Babe LN. Kdo tam byl, jistě si rád vzpomene.

Mezitím přicházely první úspěchy na poli djingu: hraní v New talent stanu na Open Air Fieldu 2003, následné vítězství v soutěži o vystoupení na Summer of Love 2003, nabídka na spolupráci na Shadowboxu a účast v bookingu.

Anakin hrál po boku djs jako Fabio, High Contrast, Ed Rush, Kosheen, Brooklyn, Nu:Tone, EZ Rollers, nebo Soulsource. Na party dává přednost energickému drumandbassu s úderným beatem a hutnou skočnou basou, nepohrdne prvky reggae, funku, oldschoolu, ani vokály; vlastně ničím kvalitním od Noisie, po Calibra. Snaží se hrát co nejpestřejší taneční sety, ve kterých určitě uslyšíte Zinca, Logisticse, Total Science, Q-Projecta, Subfocuse, Pendulum, Visionary, Craggz&Parallel Forces, Opticala, Optiva, Gridloka, Drifter, High Contrasta, Matrixe, Brooklyna, Chase&Statuse a (pokud to technické podmínky v klubu dovolí) jeho vlastní produkci.




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO