CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Aries (uk)


Kategorie: Djs
Styly: , d'n'b, jungle

Aries je z Velké Británie a hraje a tvoří Drum & Bass, Jungle a Dubstep. Aries začínal na Breakbeat / Techno / Rave hudbě od roku 1991. Byl okamžitě vtažen do světa nových zvuků která byly úplně jiné, než jakou slýchával dřív. Ještě ve škole začal s DJingem, a založil pirátské rádio, dělal propagační akce a párty samotné. Po účasti na počátku pirátské rozhlasové scény se pomalu rozvíjí i jeho DJ kariéra, která začala opravdu vzkvétat v roce 1998 a to určitě i díky přátelství s Bennym. Společně, postupem času, založili místní kamenný vinyl shop. Postupně oba začali produkovat své tracky a s nabídkami k hraní se roztrhl pytel. Hráli jednotlivě i společně, ale hlavně hodně.
Aries & Benny byly pro rezidenty Break Thru (dříve Prosession) v Birminghamu od roku 2000 novým oběvem. Se svým novým zvukem a nápady se prosazuji s přítelem Jinx 'Above & Vedle' & 'Pure Vibez'. Aries & Benny jsou stálí a uznávaní UK dj´s a hrají na mnoha akcích po celém světě včetně Konkrete Jungle (San Francisco, USA), JUNGLE (Leuven, Belgie), Jungle Business (Bělehrad, Srbsko), Rekyl (Stockholm, Švédsko), Break Storm (Barcelona, Španělsko), Atomic Jam, (BBC 1xtra LIVE,UK), Glastonbury Festival (uk). Flashback (Londýn).
Aries dělá momentálně převážně jungle, raggajungle a dubstep produkci a vydává na labelech jako Calypso, Pure Vibez, Co-Lab, Chopstick, atd. Je co-manager Pure Vibez Recordings a vlastník Roots Records ve Velké Británii. V loňském a letošním roce jeho progres a popularita narostly obrovským tempem. Byl vyhlášen dj a producent roku 2009 ve městě Birmingham.Táké byl několikrát na evropské tour a 3x navštívil Českou Republiku, kde zanechal velmi dobrý dojem a a notně se zapsal do podvědomí raverum. Na konci roku 09 ho navíc požádal samotný RAi KEiTH o spolupráci a on společně s Jinxem na novém mixtapu pro legendární DREAD RECORDiNG, což je velká a obrovská pocta a známka jeho nesporných dj a producentských kvalit. Jako perličku můžeme znínit i jeho letošní tour které proběhne v USA a Kanadě a kde společně se svým kamarádem a spoluproducentem z Chopstic a Konkrete Jungle - Tuffistem, zahrají na někalika významných akcích.
Veškéré další info, mp3, fotky, atd, naleznete pak na jeho webech a profilech.
LINKS:
http://ariesdubs.com
http://soundcloud.com/aries-uk
http://myspace.com/ariesuk
http://myspace.com/purevibezrecordings



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO