CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Shiro Ame


Kategorie: Bands
Styly: , rock crossover

Shiro Ame začala vznikat na podzim 2008, když Jakub opustil své předchozí kapely s vizí založení nové kapely úplně od nuly. Kompletní sestavu s názvem Rainbow J se mu po mnoha konkurzech podařilo zformovat zhruba v polovině roku 2009, ale časem došlo k obměně všech členů.

Celkově se hledání ideálních muzikantů protáhlo na rok a půl; za tu dobu prošlo kapelou zhruba třicet lidí. Původní motivace ještě zesílila příchodem bubeníka Martina F., začalo se zkoušet častěji a vznikly první nahrávky. V zimě 2009 prošli sítem další dva muzikanti - jako první Filip, nejdřív jako kytarista, později schopný baskytarista; následně Jindra, jehož hlas do skladeb perfektně zapadl. V březnu 2010 sestavu ucelil doprovodný kytarista a řvoun Martin L. a od té doby si také kapela začala definitivně říkat SHIRO AME.

Od první zkoušky do zkompletování kapely uplynulo hodně času, ale podařilo se dát dohromady pět muzikantů, kteří sdílejí stejně silnou vášeň k hudbě. A udělají všechno pro to, aby lidem naservírovali muziku, která s nimi pohne.

bandzone.cz/shiroame




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO