CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Rubiano


Kategorie: Bands
Styly: , funk rock

Členové kapely:
Tereza Rubiano Hrubanová (zpěv, kytara)
Marek Cába (basskytara)
Jaroslav Minář (bicí nástroje)

Kapela Rubiano vznikla z iniciativy Terezy r. 2008. Hledali se dlouho muzikanti a také se jich v kapele několik vystřídalo. Kapela vznikla tak, že Tereza zaznamenala své písně s nájemnými muzikanty bubeníkem Alim Siládim a basskytaristou Bedřichem Paceltem v nahrávacím studiu Exavik a masteringovém studiu Pyha r. 2008. Vznikla deska Rubiano Introduction.
Jelikož se nedařilo po natočení desky sehnat koncerty, trio se rozešlo v dobré víře. Tereza však našla po několika měsíčním hledání muzikanty Mci Mocíka (bicí nástroje) a Láďu Machalu (basskytara). V této sestavě pak následovně odehrají 7 koncertů a pořídí záznam PROMO Rubiano 09 v plzeňském Ex-aviku.
V této chvíli odchází z kapely Mci Mocík zastávající osobitého zpěvu i hry na bicí (zaznamenáno v písních Foolish Man, About Love and All real a Cosmos) a na doporučení přichází do Rubiana bubeník Daniel Charron z Quebecu.
V tomto obsazení Rubiano představí svůj repertoár několikrát v českých rockových klubech, v roce 2009 kapela vystupuje před Lubošem Andrštem, Blue Effect, s kapelami 100°, Prostitutes aj. a na konci roku 2009 se trojice rozchází s Láďou Machalou (basskytara). Začátkem roku 2010 přichází do kapely mladý basskytarista Marek Cába a Daniela Charrona střídá Jaroslav Minář.

www.rubiano.eu


 




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO