CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Flaming Wheel


Kategorie: Bands
Styly: , hard rock

Historie naší kapely se začala psát v květnu roku 2008, kdy se poprvé setkal Martin se Sváťou, který měl původně zastávat post baskytary.

Na stromovkových seancích se začal vytvářet prvotní materiál. Po několika měsících Sváťa přesedlal ke kytaře a zkoušky se přestěhovaly k Martinovi domů. Čas letěl a zatímco se kytaristé snažili rozšiřovat repertoár, začali pociťovat absenci dalších členů.

K rozšíření sestavy došlo až 20. března roku 2009, kdy se jim přihlásil Erik. Byl zajisté dobrým přínosem, neboť donutil původní členy k aktivitě. První zkoušky se odehrávaly ve zkušebnách klubu Matrix, než Erik našel vynikající zkušebnu Na Popelce, kde pořádáme naše pravidelné i nepravidelné zkoušky. Toto místo má na nás magicky pozitivní vliv, neboť se nám zde dostává výborné inspirace. Dne 10. 7. 2009 poprvé proběhla zkouška s naším zbrusu novým zpěvákem Davidem. Zkouškou v pátek 11.9.2009, kdy s námi poprvé hrál baskytarista Pavel, nastala pro naši kapelu nová éra, neboť od té noby již hrajem jako ucelené seskupení.

bandzone.cz/flamingwheel




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO