CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Electric Lady


Kategorie: Bands
Styly:

Electric Lady alias Tereza Hrubanová - výhradní autorka hudby, textů založila hudební formaci Electric Lady roku 2013, dříve známá jako kytaristka a skladatelka z kapely Rubiano, které působilo na české scéně od roku 2008.

Tereza se osamostatnila a to ji přivedlo na cestu vlastní prezentace žánru FUNK - ROCK. Electric Lady hraje s kapelou v elektrickém provedení, kterou tvoří MAREK CÁBA (bass), ROMAN SOBOTKA (bicí).

Roku 2013 natočila EL svůj první singl STORM - které odvysílalo české MTV, Óčko a ČT. Ten samý rok o pár měsíců později vyhrála Electric Lady prestižní soutěž Blues Aperitiv a dostala se tak na hlavní podia Blues Alive 2013 a 2014, kde jsme ji mohli sledovat na hlavní stage v Šumperku a Polsku.

Ten samý rok, rok 2013 EL odletěla s kamarádkou MIRKOU NOVAK hrát na ulici do NEW ORLEANS a NEW YORKU, kde získaly mnoho kontaktů, zkušeností, hudebních zkušeností i spolupráce.. po návratu zpět EL vystoupila v českém ČT ART, ČT 2, LUCERNA MUSIC BAR, PALÁC AROPOLIS, JAZZDOCK atd atd.

Po sestavení nové kapely přesahující již do roku 2014 odehrála festivaly jako jsou ROCK FOR PEOPLE, MAJÁLESY v několika městech, UNITED ISLANDS, BEST OF JUNIOR STAGE fest, PILSNER FEST, ad...

V roce 2014 dostala EL nabídku v momentě společného vystoupení s KIRKEM COVINGTONEM pozvánku do USA natočit svou desku po jeho boku v Austinu, Texasu, USA.

www.electric-lady.com/




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO