CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Endless


Kategorie: Bands
Styly: crossover metal

-fůze melancholické atmosféry a rock/metalové energie z Ostravy- 

MF Dnes
: "Jako by se Pink Floyd nechali inspirovat dnešními tvrdými náladotvornými formacemi. Endless, to je pozoruhodná alternativa metalu přelomu tisíciletí."

Metalopolis.net: "technicky brilantní, kompozičně zneklidňující a na prvotní poslech velmi nechytlavá deska. Výzva ENDLESS všem, kteří hudbu rádi poslouchají, ne vypouštějí druhým uchem do éteru. Rozhodně unikátní hudební počin, který navzdory lehkým náznakům cizího vlivu, patří mezi to nejoriginálnější, co na české scéně lze slyšet."

Spark: "Pokud jsem kdysi litoval vzdalování se kapely od svých kořenů, dnes ho naopak vítám a považuji za nejvydařenější ty části alba, kde kapela zní nejméně metalově a nejkultivovaněji. Endless nevyměkli, navzdory hojnému používání smyček a efektů je jejich projev možná nejsyrovější a nejdrsnější (ale také nejpestřejší a nejkontrastnější) z posledních tří alb, ale přesto mi dělají největší radost jejich promakané a invenční drnkačky, linky, kde využívají vkusné efekty, nějakou tu kytarovou ekvilibristiku, rytmickou rafinovanost a podobně."



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO